Κατασκευή E-shop

Αυτοί στην κρίση; Εμείς στην επιτυχία !


Ασχολείστε με το εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών;
Θέλετε η επιχείρησή σας να προσφέρει κέρδος μέσα από το διαδίκτυο;
Μία είναι η λύση η κατασκευή e-shop (Ηλεκτρονικό Κατάστημα). Οι αγορές μέσω διαδικτύου αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς και το αγοραστικό κοινό χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο νέες τεχνολογίες (πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, αντικαταβολές, paypal) για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του.
Η Enter σας παρέχει τη δυνατότητα να δώσετε στους πελάτες σας, αλλά και σε νέο αγοραστικό κοινό την άνεση για ευκολότερη και πιο άμεση απόκτηση των προϊόντων και υπηρεσιών σας. Οι χρήστες που θα επισκεφθούν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι οι δυσκολότεροι κριτές. Ένα επιτυχημένο e-shop θα πρέπει να έχει εύκολη και λειτουργική δομή ώστε να παρακινήσει τους χρήστες να παραμείνουν στον ιστότοπο όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Η καλύτερη διαδικτυακή επένδυση

Εύκολη και γρήγορη διαχείριση προϊόντων

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν αρκεί να είναι όμορφα σχεδιασμένο και δομημένο εξωτερικά.
Σημαντικό ρόλο παίζει το πάνελ διαχείρισης (back end) της σελίδας, ώστε να μπορεί ο χρήστης να διαχειρίζεται τα προϊόντα, τις τιμές τους, τα φίλτρα και τις κατηγορίες του eshop γρήγορα και εύκολα.

Συγκέντρωση Πελατολογίου

Βασικό εργαλείο σε ένα e-shop είναι η συγκέντρωση πελατολογίου είτε από αυτούς που απλά κάνουν εγγραφή στην πλατφόρμα είτε από όσους προχωράνε σε παραγγελία ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Με τον τρόπο αυτό γίνεται απλούστερη η περιήγηση στο πελατολόγιο και η εύρεση ενός πελάτη.

Ασφάλεια στις συναλλαγές

Με χρήση πρωτοκόλλου SSL μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν με πιστωτική η χρεωστική κάρτα, pay pal, χωρίς να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Οι διαφορετικέ επιλογές πληρωμής εξασφαλίζουν στον επισκέπτη και πιθανό πελάτη την ασφάλεια και αξιοπιστία της συναλλαγής.

E-shop σύγχρονο και ανταγωνιστικό
Η αξιοπιστία μας σε συνδυασμό με τα σύγχρονα και εξιδεικευμένα μέσα που χρησιμοποιούμε αποτελούν απαράβατα στοιχειά της μοναδικότητάς μας! Η στοχευμένη δουλειά μας και η εμπιστοσύνη σας κάνει ακόμα πιο δυνατή και επιβλητική την είσοδό μας στον ανταγωνισμό !

Κατασκευή E-shop

Τα παρακάτω πακέτα είναι ενδεικτικά και μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP | ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ | ΠΡΟΩΘΗΣΗ GOOGLE | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

*Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνονται template και εργαλεία που μπορεί να χρειαστούν στην εκάστοτε ιστοσελίδα.
*Βασικές σελίδες: Τρόποι πληρωμής, τρόποι αποστολής, επικοινωνία, το κατάστημά μας.
*Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνετε ΦΠΑ 24%.